• Stroe heeft de belangrijke thuiswedstrijd tegen Elspeet met 4-1 gewonnen, de eindstand was halverwege al bereikt. Door de tweede competitiezege stijgt Stroe naar de tiende positie.

    De combinatie van de scherpe degradatieregeling en de reeks van vier achtereenvolgende nederlagen maakte de thuiswedstrijd van Stroe tegen laagvlieger Elspeet direct tot een uiterst belangrijk duel voor Stroe. Bij de formatie van trainer Jan van den Heuvel keerde Pelle van Asselt na een schorsing weer terug in het doel en had trainer Jan van den Heuvel voor de ervaren Erwin van Essen centraal achterin een basisplaats ingeruimd.

    Stroe kende een geweldige start en in de eerste minuut had Dylan Morren de thuisploeg al op voorsprong gebracht. Via nogmaals Morren en een doelpunt van Jos Bleijenberg liep Stroe naar 3-0 uit, waarna de bezoekers uit Elspeet op 3-1 kwamen. Nog voor rust bepaalde Milan van Essen uit de rebound van zijn gemiste strafschop de eindstand op 4-1.

    Trainer Van den Heuvel: ,,Wij waren heel erg aan deze overwinning toe en hebben vanaf het begin met veel beleving en inzet gespeeld en de wedstrijd voor rust al beslist. In de tweede helft hebben we puur op het resultaat gespeeld. Wij mogen tot dinsdagavond acht uur van deze overwinning genieten en dan focussen we ons op Wilsum.”