• Leden,

Als vereniging zijn we blij dat wij na vier maanden weer kunnen trainen en straks ook onze wedstrijden weer kunnen gaan spelen. En ook gewoon weer aanwezig kunnen zijn op de club die ons verbind. Echter, het gevaar van besmetting, met als mogelijk gevolg, het tijdelijk sluiten van  club , ligt op de loer. Voorbeelden van clubs die tijdelijk niet meer kunnen trainen en spelen zijn er.

Daarom vragen wij met klem aan alle leden van VV Stroe om de RIVM richtlijnen op te volgen. Denk hierbij aan de afstanden onderling op ons sportpark, het frequent handen wassen en het bij twijfel over je gezondheid, blijf thuis en laat je testen. En kom je terug vanuit een risico gebied, volg dan de aangepaste instructies vanuit de overheid op: 10 dagen thuis, laat je direct testen in geval van klachten. Daarna ben je weer welkom op de club.

Wij willen nogmaals benadrukken, wij zijn blij dat wij onze hobby weer kunnen uitvoeren, laten wij gezamenlijk ervoor zorgen dat dit ook zo blijft.