• In de strijd om rechtstreekse handhaving in de vierde klasse heeft VV Stroe aan de thuiswedstrijd tegen ESC een punt overgehouden. Op Sportpark De Bosrand bleef het na negentig minuten 0-0 waardoor Stroe op nacompetitieplek tien blijft. Opvallend is dat Stroe al 330 minuten niet gescoord heeft in competitieverband.

    Tegen de middenmoter uit Elburg werd het doel van Stroe verdedigd door de ervaren doelman Herman Oskam, hij verving de geblesseerde Pelle van Asselt uitstekend. In een wedstrijd vol goede bedoelingen en wat minder hoogstand voetbal waren de kansen schaars. Mark Koudijs haalde een bal van de lijn en ook Oskam voorkwam met een knappe redding een tegentreffer. In het laatste kwartier kreeg Stroe via de weer teruggekeerde Milan van Essen twee grote kansen op de winnende goal, maar de doelman van ESC hield de clubtopscorer van Stroe tot tweemaal toe van een treffer af.

    Trainer Jan van den Heuvel: ,,Over de hele wedstrijd genomen geeft een gelijkspel de verhoudingen goed weer. Wij hadden de gelukkige winnaar kunnen zijn door de twee grote kansen in de slotfase, maar we hadden ook kunnen verliezen. Qua strijd en beleving hebben wij een goede wedstrijd gespeeld en dit gelijkspel biedt ook voldoende aanknopingspunten richting de belangrijke uitwedstrijd van volgende week tegen Lelystad’67.”