• Stroe kan dankzij de 4-0 overwinning op hekkensluiter Wilsum weer omhoog kijken. Aanvaller Milan van Essen speelde met drie goals een beslissende rol voor de roodzwarte formatie uit Stroe. Door de tweede achtereenvolgende zege staat Stroe nu als nummer negen in de middenmoot.
    Op Sportpark De Bosrand moest Stroe halverwege de eerste helft een tegenvaller verwerken toen Robin Hol geblesseerd uitviel. Niet veel later opende de snelle Milan van Essen de score door een lange bal van Mark Koudijs op waarde te schatten. Vijf minuten later scoorde Van Essen koppend de tweede treffer na knap voorbereidend werk van Dylan Morren. Vlak voor rust scoorde Rutger van den Bosch de derde treffer: 3-0. Met zijn derde goal van de middag en zijn vijfde goal van de competitie besliste Milan van Essen al vroeg in de tweede helft het duel en kon Stroe de zeer gewenste driepunter tegen het matige Wilsum bijschrijven.
    Trainer Jan van den Heuvel: ,,Het was een overtuigende overwinning, na de vierde goal was de wedstrijd beslist en konden wij wat reserves speeltijd gunnen. Zo is het echt leuk om trainer te zijn, de trainingsopkomst is goed en de selectie is een eenheid. Wij pakken zes punten in acht dagen waardoor we nu vijf ploegen onder ons hebben staan.” Zaterdag speelt Stroe in Veessen tegen het als elfde geklasseerde VEVO.

    Bron BDU