• Stroe heeft tegen een beter FC Ulu Spor de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden, in Zwolle was de thuisclub met 3-1 te sterk voor de formatie van trainer Jan van den Heuvel.

    Na een rit van ruim drie kwartier kwam Stroe op Sportpark Het Hoge Laar in Zwolle waar een ontmoeting met FC Ulu Spor op het programma stond, de nog ongeslagen koploper van de vierde klasse B. Bij Stroe had Giovanny van Dijk na zijn goede invalbeurt van vorige week nu een basisplaats. De technisch vaardige thuisclub raakte al binnen een minuut de paal en was de eerste helft duidelijk te sterk voor Stroe, de 2-0 ruststand was ook zeker niet geflatteerd. In de tweede helft nam Stroe meer risico, maar na de derde treffer van FC Ulu Spor was de wedstrijd beslist. Milan van Essen scoorde in het laatste kwart de eretreffer: 3-1.

    Trainer Van den Heuvel: ,,Wij hebben terecht verloren van een betere tegenstander. Zij waren voetbaltechnisch beter, in de tweede helft hebben we geprobeerd om fysiek wat extra’s te brengen en op duelkracht te winnen. Maar ook hier gingen ze goed mee om. We hadden wel wat mogelijkheden op een snelle aansluitingstreffer, waaronder een mogelijke penalty vanwege hands. Maar na de 3-0 was de wedstrijd beslist.”

    Zaterdag thuis tegen WZC Wapenveld om 14:30 !!