• Dankzij doelpunten van Ariën Arends en Erwin van Essen in de blessuretijd heeft Stroe de thuiswedstrijd tegen laagvlieger CHRC met 2-1 gewonnen.

    Na drie weken zonder competitievoetbal kwam de ploeg van trainer Jan van den Heuvel op het winderige Sportpark De Bosrand eindelijk weer eens in actie tegen CHRC. In de eerste helft waren de bezoekers uit Renkum feller en ging CHRC ook niet onverdiend met een 0-1 voorsprong rusten. In de tweede helft werd Stroe steeds sterker en was Mark Koudijs met een kopbal op de paal dichtbij de gelijkmaker. Ook Milan van Essen had nog een goede mogelijkheid om te scoren. In de slotfase moest CHRC met tien man verder nadat Yannick de Bruijn met zijn tweede gele kaart werd weggestuurd. Wat in de reguliere speeltijd niet lukte, lukte in de blessuretijd wel. Eerst scoorde Ariën Arends met zijn eerste seizoentreffer vanaf zestien meter de gelijkmaker en als klap op de vuurpijl schoot aanvoerder Erwin van Essen in de achtste minuut van de blessuretijd de winnende treffer in de kruising: 2-1.

    Trainer Jan van den Heuvel: ,,Dit was een bizarre en hele waardevolle overwinning. Gezien het moeilijke programma was dit wel een wedstrijd waarbij wij drie punten moesten halen. Mede door de flinke wind hadden wij het voor rust moeilijk. Na de gelijkmaker in de blessuretijd haalden wij de bal uit het net en die drive kreeg niet veel later een prachtige beloning. Een winnende goal in de blessuretijd levert veel euforie op en een prachtige stemming!”

    Zaterdag gaat Stroe op bezoek bij VV Barneveld.