• Wellicht heb je mij al gezien op of rond het veld bij VV-Stroe. Sinds het begin van dit seizoen zijn wij als Fysiotherapie Stroe-Kootwijkerbroek gestart met o.a. een sportspreekuur hier bij VV-Stroe. Dinsdagavond ben ik (Nina) om de week aanwezig op de club om voetballers te ondersteunen en te verzorgen. Wij zijn hiermee gestart omdat we merkte dat we toch regelmatig voetballers zagen in de praktijk en we het fijn vinden korte lijntjes te hebben binnen Stroe/Kootwijkerbroek. Wanneer wij blessures zagen in de praktijk miste we vaak het laatste stukje van bijvoorbeeld een revalidatie, namelijk samen het veld weer op, maar ook de communicatie met trainers! We hopen door deze samenwerking korte lijntjes te behouden en in samenspraak met trainers spelers het veld weer op te krijgen.

Ik zal mezelf nog even voorstellen zodat jullie ook een beetje weten wie ik ben. Ik werk sinds afgelopen jaar bij Fysiotherapie Stroe-Kootwijkerbroek als fysiotherapeut en kom zelf uit Kootwijkerbroek. Ik woon momenteel nog thuis, maar hoop volgend jaar samen met mijn partner in de nieuwe wijk, Beekse Hoek, in Kootwijkerbroek te komen wonen. Ik ben van jongs af aan bezig geweest met sport en heb zelf vanaf mijn 8e geturnd. Door o.a. blessures ben ik zelf gestopt met turnen en heb ik tot afgelopen jaar de selectie van DOTO Harskamp lesgegeven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en familie leuke dingen te doen en zul je me vast eens tegen komen op een feestje!

Voor nu ben ik de oneven weken aanwezig op dinsdagavond van ongeveer 19.30-20.30 en op verzoek of bij revalidatietrajecten zul je mij andere dagen/weken zien op het veld.  Bij vakanties of andere gebeurtenissen kan dit wisselen. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de praktijk of mij aanspreken! Ook hangt er op de club een poster met wat aanvullende informatie.

Laten we samen streven naar een seizoen vol sportieve hoogtepunten en blessurevrije speeldagen! Tot op het veld!