• Blessure Spreekuur

  Algemeen
  Fysiotherapie Stroe – Kootwijkerbroek ondersteunt in de screening, behandeling en preventie van sportongevallen en blessureleed binnen V.V. Stroe. Het inloopspreekuur is om de week op de dinsdag avond van 19.30-20.30. Het inloopspreekuur is voor alle leden van V.V. Stroe (jeugd, senioren, spelend of niet spelend).

  Waar en door wie?
  Nina schut, fysiotherapeute bij Fysiotherapie Stroe - Kootwijkerbroek is het aanspreekpunt voor klachten omtrent blessures en/of preventie. Zij is om de week op de dinsdag avond van 19.30-20.30 aanwezig op de club. Zij zal zich op of langs het veld bevinden of in de verzorgingsruimte.

  Wat kun je verwachten?
  Op het moment dat je een blessure voelt aankomen, al opgelopen hebt of andere vragen hebt, kom je langs op het inloopspreekuur of neem je spoedig contact op. Wij zullen de blessure dan beoordelen en een vervolgadvies geven. Het kan zijn dat de klacht behalve advies en oefeningen ook behandeling nodig heeft. Dit kan (deels) worden verricht op de club. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld mobilisaties van gewrichten, tapen of massage. Ook het geven van gerichte oefeningen, bespreken van de opbouw in voetbaltraining en overleg met trainers kunnen onderdeel uitmaken van het behandelplan. Natuurlijk ben je voor preventief advies ook altijd welkom. Alles om ervoor te zorgen dat de leden binnen de club in topconditie blijven. Daarnaast is er nauw overleg met verzorger Kees Groenevelt waardoor eventuele behandelingen als massage of tapen direct met Kees en de fysiotherapeut kan worden doorgenomen.

  Kosten
  Het inloopspreekuur is voor V.V. Stroe leden kosteloos. Ook als een behandeling nodig is op de club. Mochten de klachten verder onderzoek en/of intensievere behandeling op de praktijk nodig hebben, dan gelden daar de praktijktarieven. Mogelijk ben je hiervoor ook (aanvullend) verzekerd vanuit je zorgverzekering. Mocht je hier vragen over hebben, stel ze gerust.

  Fysiotherapie Stroe – Kootwijkerbroek
  Wij staan voor persoonlijke, vertrouwde en laagdrempelige fysio- en manuele therapie met vaste fysiotherapeuten. Kwaliteit, effectiviteit en herstel staan bij ons altijd centraal. Zo kun je bij ons een persoonlijke en gerichte aanpak verwachten, die het beste bij je past. Binnen onze praktijk zijn er diverse specialisaties als manuele therapie, kinderfysiotherapie, dry needling, en sport revalidatie. Ook voor langdurige sportblessures kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een voorste kruisband reconstructie. Wij kunnen zelfs de laatste fase van het traject binnen je eigen team op het veld realiseren! 

  Wij hebben ook de mogelijkheid voor echografisch onderzoek. Hierbij kunnen wij de spieren, banden en pezen duidelijk in (bewegend) beeld brengen, waardoor klachten op de meest efficiënte manier kunnen worden aangepakt.

  Wij zijn gevestigd in Stroe en Kootwijkerbroek.

  Je kunt ons Whatsappen, bellen of e-mailen via;

  0655783711
  info@fysiotherapiestroe.nl
  www.fysiotherapiestroe-kootwijkerbroek.nl

  Locatie Stroe:
  Gezondheidscentrum Stroe
  Blauwgras 2, 3776 NC, Stroe

  Locatie Kootwijkerbroek:
  Walhuisweg 1A, 3774 TA, Kootwijkerbroek