• Blessure Spreekuur

  Algemeen:

  Het blessurespreekuur vind iedere dinsdagavond plaats tussen 20.15 en 21.00 in de verzorgingsruimte. Voor de leden ( jeugd, senioren, spelend of niet spelend ) van VV Stroe is er de mogelijkheid om bij het optreden van een blessure langs te komen voor een screening, Wij beoordelen dan hoe ernstig de blessure is en wat de vervolgstappen zijn, zodat je zo snel mogelijk met goed advies weer kunt voetballen.

  Hoe gaat het in zijn werk? Op het moment dat je een blessure krijg kom je langs bij het spreekuur. Wij zullen dan de blessure beoordelen en een vervolgadvies geven. De screening is geheel kosteloos. Mochten er vervolgbehandelingen nodig zijn, dan kunnen die in de praktijk plaatsvinden, en zijn die wel op eigen kosten. Bij veel mensen zullen die binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekering vallen. Dit zal per zorgverzekering en pakket verschillen, kijk het voor de zekerheid even na, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  Daarnaast is er nauw overleg met verzorger Kees Groenevelt waardoor eventuele kleine behandelingen als massage of tapen direct met Kees en de fysiotherapeut kan worden doorgenomen.

  Waar en door wie?

  De screening vindt plaats in de verzorgingsruimte van VV Stroe op dinsdag tussen 20.15 - 21.00 door sportfysiotherapeut Hugo Hilgersom van de Praktijk voor fysiotherapie Voorthuizen. Mocht je direct een afspraak willen maken voor fysiotherapie dan kun je bellen naar 0342-478518.

  Periode

  Hugo zal in de periode van begin september tot aan de winterstop aanwezig zijn. Na de winterstop is hij er van begin april tot het eind van het seizoen.

  Ook handig:

  Iedere maandag is er een sport-inloopspreekuur op onze praktijk, heb je een blessure loop dan vrijblijvend langs op maandag tussen 18.00 - 19.00 voor een kosteloze screening door de sportfysiotherapeut.

  Adres:

  Praktijk voor fysiotherapie Voorthuizen

  Van den Berglaan 4, Voorthuizen

  0342-478518

  info@fysiotherapievoorthuizen.nl

  Verzorging

  Naast het blessure spreekuur op de dinsdagavond,  zal op donderdagavond van 19.00-22.00 uur Kees Groenevelt aanwezig zijn op de club om blessures te bekijken en te behandelen. Daarnaast kunt u hem telefonisch bereiken op het nummer: 06-23004197