• Herstart Jeugdtrainingen

Vanaf woensdag 29 april start Stroe de training voor alle jeugdelftallen weer op. De trainingen zullen plaatsvinden volgens een strak protocol. Zie onderaan dit bericht. Neem dit protocol door voordat u naar het sportpark komt.

De gemeente en de KNVB hebben aangekondigd dinsdag met richtlijnen te komen. Wij zullen ons protocol daarop aanpassen waar nodig. Ook zullen we na de eerste trainingsdagen het protocol aanpassingen obv de ervaringen mocht dat nodig zijn. Houd dus site/facebook van V.V. Stroe in de gaten de komende dagen.

Na twee weken, vanaf 11 mei, mogen volgens de oproep van het kabinet ook kinderen die geen lid zijn meetrainen. Meld je vooraf wel aan bij de trainer, dan weten we hoeveel spelers er op het veld zijn.

Zijn er op voorhand vragen, stel ze ons gerust!

Protocol Training v.v. Stroe Jeugd

• Ouders: Kinderen brengen en ophalen tot aan het hek(ingang)
    • Geen ouders langs de lijn
    • Thuis omkleden en douchen,
    • Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet (Bij V.V. Stroe gesloten)
    • Was vooraf je handen thuis met water en zeep(20 sec)
    • Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen nog steeds: blijf thuis!
    • Alleen trainen onder begeleiding van de trainer (vanaf 29 april)
    • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding trainen met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.
    • Trainingen duren maximaal 50 minuten.
    • Vriendjes/vriendinnetjes mogen mee trainen vanaf 11 mei, mits er overleg is geweest met de trainer.
    • Kom niet eerder dan 10 minuten voor trainen aan op het sportpark en vertrek na de training ook direct.

Ballenhok:

• Geen jeugd in het ballenhok
    • Maximaal 1 trainer in het ballenhok

veldindeling

We blijven vertrouwen op het "gezonde verstand", we doen dit samen!

Bestuur v.v. Stroe