• STROE Stroe begon sterk in Apeldoorn bij AGOVV en kwam binnen het kwartier op een 0-2 voorsprong. Nadat AGOVV de stand voor de rust weer in evenwicht had gebracht, wist Stroe in de slotfase met twee doelpunten de winst alsnog naar zich toe te trekken.


    Stroe kwam al in de 2e minuut op voorsprong. Erwin van Essen legde een voorzet van Roy Groenevelt terug in de voeten van Dylan Morren, die onhoudbaar scoorde; 0-1. Daarna wist doelman Ruben Fremouw op schoten van Roy Groenevelt te voorkomen, dat Stroe verder uitliep, maar in de 13e minuut moest hij zich opnieuw gewonnen geven. Na een dubbel een-tweetje met Erwin van Essen schoot Roy Groenevelt raak; 0-2. Stroe had de wedstrijd in handen, maar verzuimde verder uit te lopen en moest na een half uur het initiatief aan AGOVV laten, dat nog voor de rust door doelpunten van Mikel van der Wijk en Moreno Schoenmakers op gelijke hoogte kwam.

    Het eerste kwartier na de rust was voor AGOVV, dat een doelpunt wegens buitenspel geannuleerd zag worden. Daarna kreeg Stroe weer de overhand en kwam in de 78e minuut op 2-3. Op een vrije trap van Erwin van Essen scoorde Axel Lensen. Dezelfde speler zorgde zes minuten later voor een marge van twee; 2-4. Daarna kregen beide ploegen nog kansen, maar doelman Gerben Slingerland van Stroe liet zich niet meer verrassen.