• Lid worden?

Dat kan. En wel via de volgende mogelijkheden:

• Optie één is onderstaand formulier invullen en verzenden. Je zult dan een reactie ontvangen over de vervolgstappen.
    • Optie twee is bellen naar Jan Thomassen of Bote Dijkstra. Vanwege privacyredenen zetten wij geen telefoonnummers op de site. Je kunt wel bellen naar de kantine (0342-442076) of een e-mail sturen naar ledenadministratie. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en identificatienummer (paspoort, ID-kaart).

Natuurlijk is het belangrijk te weten wat de kosten van een eventueel lidmaatschap voor aanslag plegen op uw portemonnee. De tarieven zijn als volgt:

-        Een min betaalt €45,00 per jaar;

-        Een lid bij de pupillen (6 t/m 12 jaar) betaalt per jaar €90,00;

-        Een junior betaalt €100,00 per jaar;

-        LET OP! Voor gezinnen met meerdere kinderen die lid zijn bij ons geldt er een korting.

-        Een senior betaalt per jaar €160,00 (exclusief niet-vrijwilligersvergoeding van €75,00);

-        45+ en 35+ minivoetbal senior betaalt per jaar €100,00;

-        Een niet spelend lid bij de senioren betaalt de helft, te weten €80 per jaar.

Wat mag een lid zoal verwachten van ons? Minimaal één keer trainen in de week, een wedstrijd op zaterdag, elk seizoen verschillende toernooien, tal van activiteiten, zes maal per jaar ons prachtige clubblad en natuurlijk heel veel plezier. Mis dit alles niet!

Vul onderstaand formulier in om lid te worden van Voetbalvereniging Stroe
  • Aanmeldingsformulier voor V.V. Stroe '48

Voornaam *
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Plaats *
    Telefoonnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!