• Het voetbalseizoen is al ten einde dus zijn wij alweer druk bezig met het komende seizoen.

Komend seizoen hebben we gelukkig weer een J019 en we zijn blij te kunnen melden dat we voor dit elftal een nieuwe trainer hebben gevonden in de persoon Raymond Vos.

Wie is Raymond Vos(Zie foto)

Raymond komt van oorsprong uit Stroe, heeft de jeugd doorlopen van onze club en heeft het 1e elftal gehaald. Na een aantal jaren in het 1e van vv Stroe te hebben gevoetbald is hij benadert door verenigingen die op een hoger niveau voetbalde en is hij dus zijn grenzen gaan verleggen als speler.

Na zijn voetbalcarrière is hij aan de slag gegaan als trainer en heeft hij bij de volgende verenigingen getraind

3 seizoenen VVOG jeugd

2 seizoenen VVOP jeug

2 seizoenen VVOP 2

1 seizoen VVOG 2

3 seizoenen 't Harde 2

3 seizoenen Elspeet 1

2 jaar Prins Bernard 1

En de laatste 3 seizoenen als TC bij Prins Bernard.

Een heel ervaren trainer die onze talenten weer een stapje dichter bij de het 1e van Stroe kan brengen.

Achter de schermen zijn we telefonisch heel druk bezig om alle elftallen weer in te delen en te voorzien van trainer/ster en leider/ster.

We hopen dit op korte termijn via een nieuwsbrief onze vordering te delen met iedereen.

TC-JEUGD