• Op bezoek bij koploper Fortissimo heeft een strijdend Stroe een terechte 3-1 nederlaag geleden. Door de nederlaag staat Stroe op de vijfde positie van de vierde klasse C met een achterstand van drie punten op SDS’55, de tegenstander van komende zaterdag.
    Op Sportpark Hoekelumse Eng moest Stroe aantreden zonder de makkelijk scorende Dylan Morren en Roy Groenevelt maar had trainer Jan van den Heuvel een basisplaats voor Mitchel van Essen, Jaron Morren en Jordi van den Hazel ingeruimd. Na prima overwinningen tegen Redichem (5-0) en Ede/Victoria (1-3) ging Stroe vol revanchegevoelens richting Fortissimo. Eerder dit seizoen verloor Stroe de thuiswedstrijd tegen Fortissimo kansloos met 1-7 waardoor trainer Van den Heuvel met een aangepast speelplan naar Ede vertrok. Titelkandidaat Fortissimo kwam dankzij een doelpunt uit een corner op een 1-0 voorsprong, maar nadat een voorzet van Milan van Essen tegen de hand van een Fortissimo-verdediger kwam kreeg Stroe een strafschop. Mark Koudijs promoveerde de penalty tot de gelijkmaker: 1-1. Al snel in de tweede helft kwam de thuisploeg op een voorsprong, waarna een kwartier voor tijd een benutte strafschop voor Fortissimo de wedstrijd besliste: 3-1.
    Trainer Jan van den Heuvel: ,,Onze inzet, beleving en teamspirit was heel erg goed, wij hebben onze huid duur verkocht en veel beter partij geboden dan in de thuiswedstrijd tegen Fortissimo. Vandaag hadden we ook een beter strijdplan, we hebben meer vanuit de organisatie gevoetbald en zijn lang in de wedstrijd gebleven. Maar Fortissimo is wat mij betreft de grootste titelkandidaat, een hele sterke tegenstander met veel individuele kwaliteit en veel scorend vermogen.”