• Zaterdag 23 maart 2024 10:30

  Terschuurse Boys kwamen we voor de 3e keer dit seizoen tegen. De 1e 2x leverde de winst op. Toch mochten we hen niet onderschatten, want het was een gevaarlijke ploeg. Vooraf aan de wedstrijd melde Steffan zich ziek af en dat was een behoorlijke aderlating voor de ploeg. In de warming up moest ook Marijn afhaken. Hij bleek toch niet fit genoeg om te starten en dat was enorm sneu voor hem. Hopelijk kan hij snel weer aanhaken. Spits Rik is de laatste weken een jojo geworden in de ploeg. Vandaag mocht hij als laatste man beginnen en dat is voor hem niet vreemd. Normaal gesproken staat Daan daar, maar na zijn goede wedstrijd vorige week bij VVOP als mid-mid, leek het trainer Marco beter om hem daar weer neer te zetten.
  Stroe begon goed aan de wedstrijd. Daan zette in de 2e minuut al Kevin vrij voor de keeper, maar de mooie lob van Kevin kwam op de paal. Een vrije trap in de 5e minuut van Ramon van grote afstand hobbelde naast het doel. Het 1e wapenfeit van Terschuur kwam na een klein kwartier. Een schot van 20 meter ging ruim naast het doel van Ryan. Daan kopte een vrije trap van Ramon naast het doel, een schot van Tjeerd werd gepakt door de keeper en een mooie actie van Daan strandde op de keeper. Zo creëerde Stroe wel wat kansjes en was het beter dan Terschuurse Boys, maar bleef het 0-0 tot aan de rust.

  In de rust werd de ploeg behoorlijk aangepakt door de begeleiding. Er ging veel fout in de 1e helft. Iedereen moest gewoon de taak gaan uitvoeren en samen de schouders eronder gaan zetten.

  In de verzorgingsruimte lag een mooie voorbereiding van de hoofdtrainer (Marcel v.d. Hoop) waar hele mooie en ozo belangrijke woorden opstonden en dat paste zo goed vandaag bij v.v. Stroe JO17

  “ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER”

  Daan werd de 2e helft in de spits gezet. Er moest nu echt gewonnen worden. We hadden nog 40 minuten om dat voor elkaar te krijgen. Het nadeel is dat je soms met het niveau van de tegenstander mee kan gaan. Dat was een beetje het geval. Stroe ging een beetje met Terschuur mee. De 2e helft was rommelig. Daan werd te weinig gezocht en kon ook niet alles alleen. Stroe ontsnapte zelfs aan een achterstand. De snelle aanvaller van Terschuur kon alleen op keeper Ryan af, maar Ryan deed wat van hem gevraagd werd en had een geweldige redding in huis. Zo bleef het 0-0 en kon de titel Man of the Match vast in de handschoenen van Ryan. Ondertussen tikte het klokje van scheidsrechter P v.d. Horst wel door. 10 minuten voor tijd kreeg Stroe een corner. Deze werd genomen door Kevin. Twan werd voor de keeper gezet en de luchtmacht Daan, Rik en Jeffrey doken het strafschopgebied in. De bal was hoog en kwam bij de 2e paal , waar Ruben opdook en met de binnenkant van de voet de bal schitterend in het doel schoot. Een enorme lading bij v.v. Stroe. 1-0! Nu standhouden! Wat kleine wijzigingen bij v.v. Stroe. Meer verdedigend. Toch was het Stroe dat nog wat kleine mogelijkheden creëerden via Twan, Tjeerd, Kevin en Ticho, maar er werd niet meer gescoord. Het bleef 1-0 en dus 3 punten voor Stroe en dat was een grote opluchting. Het geluk van een koploper?

  Zaterdag 30 maart zijn we vrij en op zaterdag 6 april spelen we thuis tegen Hulshorst om 10:45. Er waren op de andere velden geen verrassende uitslagen, dus bleef het verschil in de top van de competitie 2(Nunspeet) en 3(DVS) verliespunten.