• In fase 2 heeft Stroe JO17 de koppositie stevig in handen genomen.
    3 weken geleden (25 november) werd er nipt gewonnen van Sparta Nijkerk JO17-3. Door een prachtig doelpunt van Esri werd er met 0-1 gewonnen in Nijkerk. Een paar maanden geleden werd er nog van deze ploeg verloren. Nu kwam Stroe een stuk beter voor de dag. De topper tegen VVOP stond 2 december op het programma, maar door sneeuwval op de velden van vvStroe werd deze wedstrijd afgelast. VVOP verloor afgelopen zaterdag van Sparta Nijkerk en viel af voor de strijd voor de 1e plaats in fase 2. Terschuursche Boys verrast iedereen door op de 2e plaats te staan. Met 10 punten uit 5 duels doen ze het uitstekend in deze fase. Bij de JO16 heeft er een speler zijn been gebroken, waardoor dit team dun in het aantal spelers is komen te zitten. Jonathan Roelofs heeft dit seizoen al regelmatig met hun meegedaan en is nu definitief overgeplaatst naar de JO16-1.
    Bedankt voor je inzet bij de JO17 Jonathan!

Stroe JO17 mocht zaterdag aantreden in Ede tegen DTS JO17-3 om 15:15. Op een grasveld achter de parkeerplaats van DTS. Voor de wedstrijd zag het al donker, regende het en een veld zonder verlichting. Bij aankomst werd er daarom ook gevraagd z.s.m. te beginnen en als het donker zou worden, zou de scheidsrechter affluiten. Trainer Marco en vlagger Wim waren afwezig. Leider Hendri stond er vandaag gelukkig niet alleen voor. De vader van Jeffrey vond het ontzettend leuk om weer eens te mogen vlaggen, de glimlach was echter na 3 minuten bij hem verdwenen, toen hij al op zijn kont gleed.
    Stroe ging goed van start. Al binnen een minuut jankte Ruben de bal hard tegen de touwen! 0-1. DTS knokte zich echter iets later terug en verraste keeper Ryan. 1-1. Stroe had het lastig in de 1e helft. Aan beide kanten weinig kansen. Dit moest in de 2e helft beter en dat gebeurde ook. Stroe nam het initiatief en scoorde via Ticho de 1-2. Rik had de 1-3 op zijn slof, maar zag zijn inzet over het doel gaan. Uit het niets viel een klein kwartier voor tijd de 2-2. Daan wilde de bal met een sliding weg halen, maar schoof zo de bal in de voeten van een speler van DTS, die gelijk vrij voor Ryan kwam te staan en de bal binnen schoof. 2-2. Het was nu alles of niets. Want het werd steeds donkerder, maar de zeer goed fluitende scheidsrechter had er gelukkig nog even zin aan. Vlak voor tijd was Esri er zeer snel bij om een inzet van Rik binnen te knallen. 2-3! Een enorme ontlading was het gevolg. De punten waren binnen. 4 wedstrijden – 12 punten. Met de (groot)ouders werd er nog even op geproost in de kantine bij DTS op de mooie afloop.

Komende zaterdag spelen we de laatste wedstrijd van fase 2 en 2023 tegen SKV JO17 om 12:00 op het hoofdveld bij v.v. Stroe.
    Bij winst is Stroe JO17 niet meer in te halen voor de andere teams en kunnen wij ons op gaan maken voor de 2e klasse en is de doelstelling bereikt!