• Zaterdag 6 april 10:45
  We traden aan tegen Hulshorst JO17-1. Een ploeg die bij de onderste ploegen bivakkeert, maar wel een ploeg die maar net met 1-0 verloor van de nummer 2 in de competitie; Nunspeet JO17-2.
  Esri was afwezig door een opgelopen blessure, Marijn keerde terug van een blessure en begon ook gelijk in de basis. Op de bank zaten vandaag aanvoerder Ticho, Siebe en Corne.
  Steffan was ook weer terug nadat hij vorige week moest afhaken door een griepje. Hierdoor kon Daan doorschuiven naar het middenveld en de aanvoerder van vandaag was Kevin vd Bosch.

  Stroe begon goed aan de wedstrijd. Na een mooie bal van Ramon kopte Daan de bal goed door op Twan. Helaas was een verdediger net iets sneller en tikte de bal tot corner voordat Twan kon uithalen. Uit de corner kopte Daan hoog over het doel heen. Schoten van Rik, Daan en Tjeerd werden gepakt door de keeper. Gepruts op de achterlijn bij Hulshorst leverde de 1-0 voorsprong op. Daan rommelde bal via de keeper het doel in. Na een goede bal van Rik schoot Daan hard op de lat na ruim een half uur spelen. Hulshorst kreeg de 1e mogelijkheid in de 37e minuut. De bal verdween hoog over het hek het bos in. Vlak voor rust kwam toch de 2-0. Twan gaf de bal goed mee aan Kevin, die hard uithaalde, maar de bal kwam via de paal weer het veld in, waar Rik als een echte spits reageerde en de 2-0 binnen tikte. Bijna werd het nog 3-0. Een goede voorzet van Tjeerd kwam op het hoofd van Ruben, maar de bal verdween over het doel heen.

  Zo ging Stroe met een 2-0 voorsprong de rust opzoeken en was hier heel tevreden mee. Zeker gezien de sterke bank die de 2e helft aan spelen toe kwamen. Ticho, Siebe en Corne kwamen erin voor Ramon, Tjeerd en Jeffrey.
  Op het veld werden nog een paar wisselingen doorgevoerd door Marco. Daan ging de spits in en Rik terug naar het middenveld.

  Een vrije trap van Kevin werd 5 minuten in de 2e helft binnengekopt door Daan. 3-0. Op een goede bal van Siebe kon Corne voor de 4-0 zorgen, maar hij stond buitenspel. Daan zorgde met een mooie schuiver wel voor de 4-0 na een goede bal van Siebe. De terugkerende Marijn scoorde de 5-0 na een goede actie van Daan. Dik verdient voor Marijn die een hele goede wedstrijd speelde. Jeffrey, Tjeerd en Ramon kwamen het veld weer in. Nu voor Twan, Rik en Ruben. Een miscommunicatie achterin zorgde niet veel later voor een treffer van Hulshorst. 5-1. Daan bracht het verschil weer op 5 door een prachtig schot over de grond in de hoek te schieten. 6-1. 5 minuten voor tijd schoot Daan na een actie ook de 7-1 binnen. Zijn 5e doelpunt vandaag en dit werd bekroond door een publiekswissel. Daan kreeg veel applaus van zijn medespelers, maar ook veel vanaf de tribune. Meer dan terecht.

  Zo werd er een dikke overwinning behaald op Hulshorst en heeft Stroe nog 2 wedstrijden thuis voor de boeg. Sparta Nijkerk (20 april) en DVS’33 Ermelo (25 Mei) komen nog op bezoek. Tussendoor vertrekt de ploeg naar België voor het internationaal toernooi in Hamont. Dit vindt plaats van 9 t/m 11 mei.