• STROE¬†Koploper Stroe kreeg de meeste kansen, maar een effectiever Veenendaal pakte met 0-2 de eerste overwinning. Door de nederlaag moest Stroe de eerste plaats afstaan aan Otterlo.

    De eerste mogelijkheid was in de 5e minuut voor Stroe, maar doelman Guido Prins stopte het schot van Roy Groeneveld. Een minuut later moest Gerben Slingerland naar de kruising om een schot van Jorino Klein uit zijn doel te slaan. Veenendaal had het betere van het spel, maar Stroe was via Roy Kruse en Dilan Morren het dichtst bij de openingstreffer. Toch viel die in de 30e minuut aan de andere kant. Gerben Slingerland liet een vrije trap van Stefan Grootveld tussen zijn handen door in het doel glippen; 0-1. Een voorsprong, die op aangeven van Jorino Klein door Stefan Grootveld in de 38e minuut verdubbeld werd; 0-2.

    Op de eerste tien minuten na was Stroe na de rust sterker. Gerben Slingerland voorkwam een grotere achterstand door een afstandsschot van Asis Balleok in de 47e minuut nog net onder de lat vandaan te tikken. Een sterker Stroe liet mogelijkheden op de aansluitingstreffer echter liggen, zodat Veenendaal de voorsprong over de tijd kon brengen en Stroe de eerste nederlaag te slikken kreeg.