• Vandaag traden we aan tegen SDC Putten JO17-3. Een ploeg die vlak onder ons staat . Een mooi spannend potje voetbal op papier. Compleet waren we niet. Maurice was afwezig en van de JO14-1 deden Jardi en Jordi mee. De opstelling zag er als volgt uit:

  Jacco-Oscar-Johnny
  Gerben-Jaron-Rik
  Sven-Mitchel-Sander-Rowan
  Wissels: Jordi & Jardi

  Onder leiding van scheidsrechter B de Geyter begon de wedstrijd om 12:00. SDCP bleek fysiek erg sterk te zijn. Alle spelers kwamen uit het jaar 2002, dus allemaal 2e jaar spelers. Bij Stroe zijn dit enkel Sven, Oscar, Jacco en Sander.
  De 1e kans van de wedstrijd was voor Stroe, via Gerben kwam de bal bij Jaron, die rakelings overschoot. Hierna een kans voor SDCP, maar Pelle voorkwam een achterstand. Oscar had Stroe in de 11e minuut op voorsprong moeten zetten. Hij kwam 1 op 1 met de keeper, maar schoof de bal via de buitenkant van de paal naast. SDCP werd ondertussen sterker en sterker. Pelle en Mitchel voorkwamen doelpunten met prachtige reddingen. In de 22e minuut was het wederom Oscar die Stroe op voorsprong kon zetten. Een mooie voorzet van Gerben kon hij vrij inkoppen, maar hij schampte de bal. Een aanval via Rik, Oscar en weer Rik strandde op de keeper en in de tegenaanval scoorde SDCP de 0-1. Een vrije trap van Gerben ging hard richting doel, maar net naast. Stroe werkte hard, verdiende een doelpunt, maar kreeg weer de deksel op hun neus. Vlak voor de rust scoorde SDCP de 0-2. Een bal die via Jaron en Sven van richting veranderde, waardoor Pelle er niet bij kon.

  In de 2e helft ging Stroe goed van start. Invaller Jordi schoot rakelings over na een goede bal van Sander. Een grote kans voor Stroe. SDCP scoorde vervolgens 0-3 en de wedstrijd was op dat moment gespeeld. Oscar kreeg 2 goede kansen, maar kon niet scoren. Het zat hem niet mee. De 3e keer in de 2e helft was het wel raak. Een prachtige pass van Sander ronde Oscar goed af. 1-3. Dit was ook het laatste wapenfeit van Stroe. SDCP was gewoon te sterk. Foutje van Pelle werd afgestraft, een zondag schot vloog de kruising in en een goed geplaatst schot zorgde voor een 1-6 nederlaag. Stroe werkte hard vandaag, maar kwam er gewoon niet aan te pas. Raar dat deze ploeg slechts 6e staat op de ranglijst. Waarschijnlijk speelde ze niet helemaal met hun eigen team.

  Wat erg leuk was vandaag, was dat er veel ouders en familieleden langs de kant stonden! Bedankt hier voor!

  Man of the match: Sander en Sven