• Stroe heeft aan de uitwedstrijd tegen VEVO een punt overgehouden, in Veessen eindigde de gelijkwaardige wedstrijd in een 0-0 remise. Door het eerste punt in een uitwedstrijd is Stroe inmiddels drie wedstrijden zonder nederlaag en staat het op plek negen.

    Na twee thuisoverwinningen had Stroe de onderste regionen verlaten en kon met een overwinning op het als elfde geklasseerde VEVO de sprong naar het linker rijtje gemaakt worden. De wedstrijd op Sportpark De Noord was vooral in de tweede helft aantrekkelijk, Stroe kreeg na rust tien corners en was via een vrije trap van Erwin van Essen en een schot van clubtopscorer Milan van Essen dichtbij de winnende treffer. Aan de andere kant kreeg VEVO ook verschillende mogelijkheden en was doelman Pelle van Asselt vooral in de slotfase belangrijk voor Stroe.

    Trainer Jan van den Heuvel: ,,Uiteindelijk ben ik tevreden met een punt, wij hadden kunnen winnen maar ook kunnen verliezen. De wedstrijd was aantrekkelijker dan de stand doet vermoeden en zeker geen saaie wedstrijd. Het eerste punt in een uitwedstrijd na twee zeges is goed voor ons zelfvertrouwen richting de thuiswedstrijd tegen middenmoter CSV’28 komende zaterdag.”

    Bron BDU