• Stroe begon tegen Wageningen met de veilige gedachte dat het bij een overwinning de periodetitel zou pakken. Weliswaar had GVC evenveel punten, maar het doelsaldo was tien doelpunten in het voordeel van Stroe. Het team van trainer Bert van den Brink liet er echter geen gras over groeien en won met 6-0.

Stroe nam van meet af aan goed combinerend het initiatief. In de 11e minuut was Wageningen echter dicht bij de openingstreffer. Balverlies leidde tot een schietkans voor Michael Doornberg. Zijn schot kon door Gerben Slingerland nog maar net over de lat gewerkt worden. Stroe liet zich in de eerste helft niet meer verrassen. Nadat Axel Lensen in de 12e minuut voor een leeg doel had naast geschoten, had hij vier minuten later meer succes. Roy Kruse pikte een verre uittrap van Gerben Slingerland op en gaf een voorzet op maat op Axel Lensen, die de 1-0 binnen kopte. Stroe domineerde de wedstrijd, maar was in de afronding van de kansen niet nauwkeurig genoeg. Het duurde dan ook tot de 37e minuut voor de score verdubbeld kon worden. Ivar van den Brink stuurde Gert van Rootselaar diep en zijn voorzet werd door Roy Kruse achter doelman Ahmed Esmail geschoten; 2-0. In de 44e minuut stuitte Axel Lensen op een pass van Dennis van den Brink op de doelman, maar schoot Roy Kruse de rebound binnen; 3-0.
    Na de pauze was het eenrichtingverkeer op het doel van Wageningen. In de 49e minuut rondde Gert van Rootselaar een een-tweetje met Roy Kruse doeltreffend af; 4-0. Stroe stapelde hierna kans op kans, maar verzuimde de kansen te benutten en had eenmaal pech met een kopbal van Harry van den Brink op de paal. Wageningen kwam nauwelijks op de helft van Stroe. Doelman Gerben Slingerland hoefde dan ook slechts tweemaal in te grijpen op afstandsschoten. Eerst in de 81e minuut slaagde Stroe er in de score op te voeren. Op een pass van Remco Noorlander schoot Axel Lensen op de paal en tikte Ivar van den Brink de 5-0 in het lege doel. Vijf minuten later ging Maikel Noorlander achter een lange bal aan, die hij langs de ver uitkomende doelman kopte om vervolgens het halve dozijn vol te schieten; 6-0.
    Trainer Bert van den Brink en zijn team waren blij met de periodetitel. "Ons doel is echter kampioen worden", aldus de trainer. "Mocht dat echter niet lukken dan hebben we nu altijd iets achter de hand om alsnog te promoveren. We hebben vanmiddag continu druk gezet en daardoor legio kansen gekregen, maar er eigenlijk te weinig benut."