• Stroe heeft aan de uitwedstrijd tegen middenmoter WZC Wapenveld een punt overgehouden. Na negentig spannende minuten stond er nog steeds 0-0 op het scorebord. Ondanks de remise zakt Stroe naar de elfde plaats van de vierde klasse B.
    Onder leiding van interim-trainer Marcel van der Hoop ging Stroe op Sportpark Monnikenbos op jacht naar de eerste overwinning van het kalenderjaar. Tegen het fysiek sterke WZC kon het hard werkende Stroe prima partij bieden en gaf het weinig mogelijkheden weg. Clubtopscorer Milan van Essen was enkele malen gevaarlijk en invaller Jordy van de Hazel kreeg vlak voor tijd de grootste kans van de wedstrijd, maar kon de doelman van WZC niet passeren.
    Van der Hoop was tevreden over de eerste week bij Stroe: ,,De eerste indruk is heel goed, we hebben een goede groep en lekker getraind. De jongens hebben vandaag het snot voor de ogen gelopen. De verdediging stond als een huis en wij hadden eigenlijk de beste kansen. Wij moeten dit punt koesteren, dit is een resultaat waar we op voort kunnen borduren. Eerste insteek is om in ieder geval weg te blijven van de directe degradatieplaatsen, wellicht dat er dan later nog meer mogelijk is.”

    Zaterdag speelt Stroe thuis tegen titelkandidaat DSV’61.