• Stroe heeft met een zwaarbevochten 1-0 overwinning op middenmoter BAS het eerste gedeelte van de competitie goed afgesloten. Door de belangrijke driepunter stijgt Stroe naar de achtste positie in de vierde klasse B.

    Op Sportpark De Bosrand was het vooral aan doelman Pelle van Asselt te danken dat Stroe het eerste deel van de wedstrijd zonder tegentreffers doorkwam. De talentvolle keeper had twee bijzonder knappe reddingen. Aan de andere kant was het wel raak toen Giovanny van Dijk op aangeven van Milan van Essen de openingstreffer scoorde.
    In de tweede helft speelde Stroe compact en gokte het op de counter met de snelle Milan van Essen. Ondanks een veldoverzicht voor de bezoekers uit Biddinghuizen, een bal op de lat en enkele hachelijke momenten voor de goal hield Stroe knap stand: 1-0.

    De na dit seizoen vertrekkende trainer Jan van den Heuvel was erg tevreden: ,,Wij hebben vandaag maximaal gepresteerd en drie hele belangrijke punten gehaald door met het hele team keihard te werken. Hierdoor gaan we op een prettige manier de winterstop in.”