• Woensdag 30 juni hebben we onder toeziend oog van veel ouders van (nieuwe) jeugdleden de teamindelingen voor het seizoen 2021-2022 bekend gemaakt. Deze indeling volgt op de link hieronder.

Allereerst zijn we trots om te melden dat we de laatste tijd in totaal wel 25 aanmeldingen van nieuwe jeugdleden hebben mogen ontvangen.

Zoveel nieuwe leden geeft uiteraard wel een uitdaging om alle kinderen op een goede manier en op het juiste niveau in te delen. We hopen voor nu dat we dat naar ieders tevredenheid hebben gedaan. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, kunnen we wellicht tussentijds kijken of we wijzigingen kunnen doorvoeren. En als dat nu niet lukt, kan dat altijd nog tijdens de winterstop.

Zoals ook te zien is, zijn er met name bij de jongste jeugdteams nog diverse trainers en leiders vacant. Hopelijk zijn er nog een aantal ouders, of andere bekenden van de kinderen, bereid om daar een rol in te spelen. Als je daar interesse in hebt of even wat meer over wilt weten, meld je dan bij één van de leden van de Technische jeugdcommissie. Dat kan ook via jeugdcoordinator@vvstroe.nl, dan nemen wij contact op.

We wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en dan zien we iedereen graag ergens half/eind augustus weer terug op de velden!

Link naar de indeling

Technische jeugdcommissie V.V. Stroe