• TERSCHUUR In een vrijwel gelijk opgaande eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren. Na de rust kwam Terschuurse Boys in de 56e minuut op voorsprong, maar tijdens het slotoffensief kwam Stroe in de 82e minuut op gelijke hoogte.


    Terschuurse Boys was in de beginfase meer aan de bal. Stroe was echter bij uitvallen gevaarlijker. In de 9e minuut liet doelman Gerben Hilgers van Terschuurse Boys een vrije trap van Erwin van Essen los. In de rebound schoot Roy Groenevelt via een verdediger naast. Nadat Gerben Hilgers in de 22e minuut een vrije trap van Erwin van Essen uit de bovenhoek had gehaald, werd Terschuurse Boys aanvallend gevaarlijker. In de 29e minuut liep een gevaarlijke voorzet van Tomas Vaarkamp voor het doel langs zonder dat een aanvaller het beslissende tikje kon geven. Een minuut later kopte Tomas Vaarkamp op een voorzet van Dennis van de Veen rakelings voorlangs en in de 39e minuut kopte de mee opgekomen Gerwin Berkhof op aangeven van Tomas Vaarkamp op de paal.

    Na de pauze nam Terschuurse Boys het initiatief en nadat Milan van Veldhuizen in de 54e minuut van afstand rakelings naast had geschoten, kwam Terschuurse Boys twee minuten later op voorsprong. Rob Porte schoot van afstand in. Via een verdediger verdween de bal achter doelman Gerben Slingerland; 1-0. Terschuurse Boys was bij vrije trappen van Gydo Vos nog een paar maal gevaarlijk, maar een doelpunt leverde het niet op. Stroe werkte zich op het moeilijk bespeelbare veld onder de druk uit en nadat Gerben Hilgers inzetten van Erwin van Essen en Roy Groenevelt had gekeerd, viel in de 82e minuut de gelijkmaker. Op een pass van Roy Kruse kreeg Roy Groenevelt een schietkans. Het schot leek houdbaar, maar glipte door de handen van Gerben Hilgers in het doel; 1-1. Daarna herstelde de doelman zich en hield op inzetten van Erwin van Essen en Roy Groenevelt het gelijkspel voor Terschuurse Boys vast.

    Stroe trainer Bert van den Brink na afloop prima kon leven met het gelijkspel was Willem van 't Land van Terschuurse Boys daar niet tevreden mee.