• Zaterdag 21 oktober 2023 10:15

  De laatste wedstrijd van fase 1 stond op het programma. Apeldoornse Boys JO17-1 kwam op bezoek op sportpark De Bosrand. Een vroeg tijdstip vandaag. 10:15. Half 10 verzamelen en daar had Kevin nogal moeite mee, waardoor hij gelijk op de bank mocht beginnen. Vandaag een wedstrijd die eigenlijk negens meer om ging. Bij een gelijkspel ging nummer 4 Stroe naar de 3e positie op basis van doelsaldo en bij winst naar de 2e plaats, ook hier op doelsaldo. Bij verlies bleef Stroe 4e.

  De dag begon zonnig, maar voordat Stroe het veld betrad, was het al behoorlijk bewolkt. De wedstrijd was vandaag in handen van Dhr. C Fraanje en Stroe trad met de volgende 11 namen aan: Ryan, Jonathan, Daan, Jeffrey, Ramon, Ruben, Ticho, Esri, Tjeerd, Twan en Marijn. Op de bank 4 spelers, waar Real Madrid jaloers op zou worden. Kevin “De Bruyne” v.d. Bosch , Rik “Benzema” van Veldhuizen, Corne “Pepe” van Middendorp & Steffan “Gavi” v.d. Bor.
  Stroe begon als het weer, mooi en zonnig. Door een geweldige steekbal van Esri in de 3e minuut kwam Marijn in scoringspositie, maar hij kwam net een teen te kort voor de uitkomende keeper. Een schot van Daan iets later verdween net over het doel. In de 7e minuut keek Stroe ineens tegen een achterstand aan. Een snelle aanvaller ronde beheerst af. 0-1. Stroe gaf snel antwoord. Daan gaf de bal hoog richting randje 16, waar een verdediger de bal net met het hoofd wist te raken, maar hij kopte de bal wel achterwaarts en Esri reageerde onmiddellijk en liftte de bal schitterend uit de lucht over de keeper heen. 1-1. Maar 2 minuten later was het tikkie takkie van Apeldoornse Boys en lag de bal alweer in het zakkie. 1-2. We stonden erbij en keken er beduusd bij. Het weer werd er niet beter op. De regen begon steeds harder neer te dalen, voor Twan het sein om droog in de dug-out te gaan zitten. Door een ooroperatie mag zijn oor niet nat worden en dat is voor hem zeer vervelend. Rik was zijn vervanger en kreeg al snel een grote kans na een goede bal tussendoor van Daan. Een goede vrije trap van Ramon kreeg de vrijstaande Daan net niet op het hoofd. Een hard schot van Rik werd door de keeper tegengehouden en in de rebound miste Marijn. Aan de linkerkant was Tjeerd lekker op dreef. Kwam verschillende keren goed langs de man op en zijn voorzetten waren goed. Een mooie combinatie tussen Esri en Rik zorgde voor een grote kans voor Rik, maar weer voorkwam de keeper een doelpunt. Uit de corner kopte Daan de bal naar de hoek, maar deze werd op de lijn weggehaald. Zo kreeg Stroe toch wat kansjes op de gelijkmaker, maar moesten we met een 1-2 achterstand de kleedkamer opzoeken.

  In de rust werd er gewisseld. Kevin voor Ruben, Corne voor Jonathan en Steffan voor Jeffrey. Jeffrey had voor de wedstrijd al wat last van zijn lies en dat werd er niet beter op, daarom uit voorzorg eruit gehaald.

  Na rust begon Stroe niet heel goed. Apeldoornse Boys kreeg wat kleine kansjes. Een kopbal uit een corner verdween gelukkig in de handen van Ryan. Uit een vrije trap van Ramon schoot Esri hard op de keeper. Door een handsbal kreeg Stroe een vrije trap op 25 meter recht voor het doel. Kevin schoot de bal goed in, maar de keeper ranselde de bal uit het doel. De 2e helft was niet erg leuk om naar te kijken. Op dat moment net als het weer. Baggerrrr… Via Tjeerd en Rik was er halverwege de 2e helft toch bijna 2-2. Maar de bal werd van de lijn gehaald en Marijn miste de rebound door de bal naast te schuiven. Vlak voor tijd kwam Stroe toch op de 2-2. Corne gaf de bal hoog langs de lijn op Daan, die de bal goed met de borst controleerde en de bal breed legde op Rik en die schoot hard raak. 2-2. Mooie aanval met een prima doelpunt. Corne was blijkbaak zo in de wolken, dat hij de bal erna een aai gaf in plaats van een goede terugspeelbal op Ryan. Apeldoornse Boys pikte dankbaar de bal op en liet Ryan kansloos. 2-3. Ook einde wedstrijd.

  De ene week is de andere niet bleek vandaag maar weer eens.
  Supporters bedank voor jullie bezoek. Er waren er weer veel aanwezig, helaas konden wij jullie niet warm krijgen vandaag, hopelijk over 2 weken wel!