• De eerste spannende wedstrijd van het seizoen!

    Ik kwam later aan in Nijkerk en hoorde vanaf de parkeerplaats van Sparta de trainer al, dat is vast niet best! Bij het veld aangekomen zag ik al dat de meiden van Sparta op de huid van de meiden zaten, toch was het 1-0 voor ons. Ondanks dat de meiden het zwaar hadden moesten ze door want er was maar 1 wissel. De 2 speelsters die met kamp waren werden wel gemist. Na heel wat gefluit van de scheidsrechter floot hij eindelijk de 1e helft af.
    De meiden kwamen al mopperend het veld af. De scheidsrechter was de boosdoener, hij floot werkelijk overal voor. De meiden kwamen niet aan voetballen toe, hij strafde meteen alles af. Gelukkig was hij niet partijdig en deed het over en weer. Tip van de trainer: Laat je hier niet door beïnvloeden en ga voetballen! In de tweede helft lieten de meiden weer meer voetbal zien en was de bal veel op de helft van de tegenpartij. Jammer genoeg werden alle acties afgekapt door Sparta. Iets eerder reageren meiden en niet twijfelen. Verder gingen er veel ballen in de sloot ipv het doel, gelukkig hadden we een ballenvader bij ons, Bedankt! Het bleef heel spannend, de trainer kon de spanning af en toe bijna niet aan en door even niet goed opletten bij Stroe wist Sparta op onze helft te komen en te scoren. De koppies van Stroe gingen hangen en het leek wel of niets meer wilde tot dat we eindelijk met de scheids eens waren dat hij floot en we met een mooie vrije trap toch met de verdiende winst ervandoor konden gaan.

    Zaterdag eerst op de foto met het team en daarna spelen tegen de meiden 2 van Hierden. Ik ben benieuwd wat voor wedstrijd dit gaat worden. Ze zijn 2de geworden in de beker en hebben nog maar 2 wedstrijden in de competitie gespeeld waarvan 1 gewonnen.

    Wassen: Lisa Vlaggen: Dyonne